OM OSS

Vi hjelper deg å slå knock out på konkurrentene.

JAB, HOOK OG UPPER-CUT

Vi hjelper deg å utvikle alle ferdighetene du trenger for å slå knock out på dine konkurrenter.

I X3 Digital er vi spesialister på moderne nett- og varehandel. Og vi er, så vidt vi vet, det eneste byrået i Norge som tilbyr løsninger som dekker hele spekteret fra leverandør til kunde og regnskapsfører.

Et tverrfaglig kompetansemiljø under ett og samme tak som har ett mål for øyet; å hjelpe nett- og varehandelbedrifter til suksess. Vi hjelper deg å hente ut kopnkurransefortrinn der de trengs slik at du kan slå knock out på dine konkurrenter.

Våre tjenester

En ‘one-stop-shop’ for din bedrifts digitale suksess.

Multikanal

Selg i flere kanaler med automatisk oppdatering produkter, ordrer og lagerbeholdning på tvers av dine salgskanaler. Og automatisk overføring av alle bilag til ditt regnskassystem.

Nettbutikk

Bruk den som best dekker bedriftens behov. I dag og i morgen. Shopify, Shopify Plus, WooCommerce, Magento eller B2B. Vi hjelper deg med nettbutikk som selger.

Google

 Øk konvertering på dine Google Ads gir deg mer igjen for markedsbudsjettet. Våre eksperter kan utforme, gjennomføre, teste og optimalisere. En høyre hook som setter spor.

Facebook

Facebook er kanskje den viktigste annonseplattformen for bedrifter som ønsker vekst eller tuning av salg. Jab, jab og jab igjen, sakte men sikkert sliter du ut konkurrentene.

E-post

E-post er undervudrert. Gjort riktig kan det være upper-cuten som sender konkurrenten din i bakken. Rett innhold til riktig kunde til riktig tid er slagkraft ala Tyson.

App utvikling

En app kan være en fantastisk måte å engasjere kunder og øke salget på. Vi hjelper deg å realisere din app visjon slik at du kan få flere og mer lojale kunder.

Integrasjoner

Digitalisering og automatisering sparer bedriften tid og penger. Data bør flyte automatisk. Integrasjon mellom systemer med åpne APIer fikser jobben.

Lagerstyring

Med lagerstyringssystem får du full kontroll på produkter, vareflyt, lagerbeholdning, varekostnader og marginer. Et must i en bransje bransje med ekstrem konkurranse.

Vårt team

I tillegg til våre utviklingsteam i Polen og Hviterussland (som tilsammen teller ca 450 ansatte) består vår spesialiserte norske stab av dedikerte mennesker med ulik kompetanse og ferdigheter.

Erik Eeg

Partner/CEO

Sigurd Wiik

Partner/CPO Google Ads

Klaus Wiik

Partner/CMO

Remy Haug

CPO Facebook Ads

Anders Kvaal

CPO Content

Marius Krohn-Hauglie

Innholdprodusent Video

Hold deg oppdatert. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Ved å abonnére på vårt nyhetsbrev holder du deg oppdatert på nyheter og trender. En gang i blant vil vi også by våre abonnenter på eksklusive tilbud.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Sofiemyrveien 6G
NO-1412 Sofiemyr

post@x3digital.no

Send oss en melding

5 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This