PRIVACY POLICY

Innledning

I X3 Digital er vi opptatt av å håndtere personopplysninger på en sikker måte og i tråd med gjeldende lovverk. Nedenfor finner du informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn fra besøkende og brukere av våre nettside, hvorfor vi samler dem inn og hvordan vi håndterer disse personopplysningene. 

For informasjon om cookies (informasjonskapsler), les vår Coockie Policy.

Der GDPR nevnes er dette henvisning til EUs personvernforordning (EU) 2016/679.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysninger på dette nettstedet er:

X3 Digital AS, orgnr 915 041 701
Sofiemyrveien 6G
1412 Sofiemyr
Norge

Selskapets til en hver tid sittende daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger. Ved spørsmål om dine personopplysninger kan rette henvendelse per e-post til post@x3digital.no

Nyhetsbrev

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, enten ved påmeldingsskjema eller nedlasting av ressurser på vår nettside, samtykker du til at vi lagrer den informasjonen du oppgir ved påmledingen. Normalt vil dette være fornavn og e-postadresse.

Informasjonen lagres hos vår underleverandør, Mailchimp, og benyttes til å sende deg ressursen du har bestilt, relevant informasjon om bransjen, produkter, tjenester og nyheter. Du kan når som helst trekke tilbake slikt samtykke, enten ved å klikke på ‘Meld av’ lenken som du finner nederst i alle disse e-postene eller ved å sende oss en e-post.

Informasjonen vil kun benyttes til de formål som er beskrevet over og ligge lagret til du trekker ditt samtykke tilbake eller til du ikke har interagert med våre e-poster for en sammenhengende periode på 12 måneder.

Brukerstatistikk på nettside

Når du besøker vår nettside samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på nettsiden. Denne informasjonen danner statistiske datagrunnlag og kan ikke brukes for å identifisere deg personlig. Dataene benyttes til å videreutvikle, optimalisere og bedre brukeropplevelsen på nettsiden samt til feilretting og utbedring av nettsiden.

Informasjon som samles inn er blant annet IP adresse, hvilke sider du besøker, hvilken nettleser du bruker, operativsystem, type enhet, dag og tidspunkt for besøket og varigheten av besøket. Slike loggfiler vil slettes etter 1 år.

Informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene.

Kundeinformasjon

I forbindelse med kundeforhold lagrer vi personopplysninger som fornavn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse. Slike personopplysninger vil bli lagret i vårt regnskapssystem Tripletex. Vi verken behandler eller lagrer sensitive personopplysninger.

Disse personopplysningene brukes til å behandling av kundeforholdet, yte support, fullføre bestillinger og å gi tilgang til systemer eller opplikasjoner.

Med mindre vi er lovpålagt å lagre opplysningene lenger, vil slike opplysninger slettes 3 år etter at kundeforholdet er opphørt.

Kontaktskjema

Dersom du fyller ut et kontaktskjema på vår nettside vil denne informasjonen bli lagret database. Slik informasjon vil ligge lagret så lenge den er relevant for oss. Vi vil ikke lagre slike opplysninger enn hva som er strengt tatt nødvendig for oss.

Markedsføring

Vi brukes coockies fra blant andre Facebook og Google. Disse kan medføre at du vil du se annonser fra oss på disse plattformene etter at du besøkt nettsiden vår.

Du kan reservere mot dette eller blokkere annonser fra oss i dine innstillinger hos Facebook og Google.

Dine rettigheter

Rett til innsyn

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger vi har lagret hos oss.

Rett til sletting

Med mindre vi er lovpålagt å lagre informasjonen lenger, feks mht regnskapsloven, har du rett til å kreve sletting av dine personopplysninger.

Rett til portering

Du har rett til å få dine personopplysninger portert på leslig dataspråk.

Avvik og klageadgang

Dersom du skulle opptage eller mistenke avvik i vår behandling av personopplysninger setter vi pris på om du snarest mulig kontakter oss vedr dette.

Dersom du mener vi bryter med personvernforordningen har du adgang til å rette en klage til Datatilsynet som er tilsynsmyndighet.

Pin It on Pinterest

Share This