MULTIKANAL ORDRE- OG LAGERSTYRING

Spar tid og penger med sentral styring av alle dine salgskanaler i ett system med direkte overføring til regnskap.

‘THE GHOST ECONOMY’ KOSTER VAREHANDELEN 17 500 MRD ÅRLIG

Ikke vær en del av den dystre statistikken. Lagerstyring er din ghost buster som gir deg kontroll på de skjulte kostnadene du ikke finner i regnskapet.

LA MULTIKANAL ØVELSEN BLI EN LEK

I moderne varehandel er salg i flere kanaler snart regelen og ikke unntaket. Administrer alle dine salgskanaler i ett enkelt system og få alle bilag automatisk overført til regnskapet.

SENTRAL PIM

Opprett og oppdater produkter i ett system. Publiser til dine salgskanaler og få automatisk oppdatering av varebeholdning på tvers av kanalene.

SALGSKANALER

Bruk den innebygde B2B nettbutikken til dine bedriftskunder eller forhandlere. Bruk Shopify, Shopify Plus eller WooCommerce på nett eller iZettle POS i butikk.

i

REGNSKAPSINTEGRASJON

Alle kunder, ordrer, innbetalinger fra alle dine salgskanaler samt innkjøpsordrer overføres automatisk til regnskapssystemet. Slik sparer du både tid penger.

VI FORSTÅR DEG. VI HAR VÆRT DER SELV.

Som for så mange gründere er vårt produkt løsningen på et problem vi selv har opplevd. Vi har følt frustrasjonen over unødvendige manuelle oppgaver og manglende kontroll.

Nå er det ikke lenger noen grunn til at du skal ha sånn. Vi er her for å hjelpe deg.

ET FLEKSIBELT SYSTEM SOM DEKKER FLERE BEHOV

I moderne varehandel selger vi stadig oftere i flere kanaler eller til ulike kundesegmenter. Få en løsning som dekker behov.

VI SETTER DEG OPP FOR VEKST

Moderne varehandel er komplisert. Å jobbe med oss er ganske enkelt.

1.

Book Gratis Demo

En gjennomgang av din bedrifts behov og mål setter oss i stand til å foreslå en riktig skalert løsning.

2.

Motta Løsningsforslag

Med et konkret forslag på skalering av løsning og kostnad for din bedrift kan du gjøre en kvalifisert vurering av nytteverdien.

3.

Spar Tid & Penger

Vi implementer en riktig skalert løsning slik at du raskest mulig kan ta ut effekten av spart tid, sparte penger og fokusere på vekst.

MARKEDETS MEST KOMPLETTE MULTIKANAL ORDRE- OG LAGERSTYRINGSSYSTEM

Fleksibilitet og skalerbarhet er avgjørende i et marked i stadig endring. Bygg et system som dekker dine behov nå og enkelt kan skaleres når du trenger det.

Multikanal Lagerstyring

Kjernesystem med fullverdig multikanal lagerstyring. Administrer produkter, innkjøp, lagerbeholdning, ordrer og kunder på tvers av bedriftens salgskanaler.

Sentralisert lagerstyring sparer ikke bare bedriften for tid og penger, det gir også større fleksibilitet til å møte endringer i marked eller behov og langt bedre oversikt over drift, varekostnader og reelle marginer.

Automatiser gjentagende oppgaver i systemet for ytterligere effektiviseringsfordeler i form av spart tid.

Nettbutikk

Full frihet og fleksibilitet til å velge den nettbutikkløsningen som passer bedriftens behov. Bruk de ferdige integrasjonene for Shopify, Shopify Plus og/eller WooCommerce (du kan ha flere).

Dette gir full frihet til å velge den netthandelsløsningen som best dekker bedriftens behov, nå og fremtiden.

Når all data om produkter, kunder og ordrer er lokalisert i ette sentralt kjernesystem er det ikke lenger et mareritt å bytte nettbutikkløsning.

Kassasystem (POS)

Vi kommer med ferdig integrasjon mot kassasystem som er godkjent for bruk i Norge. Da selvfølgelig en løsning som matcher den gode prisprofilen som de øvrige av våre løsninger.

Eller vi kan integrere løsningen med ditt eksisterende kassasystem så fremt denne har åpent API. Kontakt oss for mer informasjon.

B2B Shop

Med den innebygde B2B Nettbutikken har du en egen nettbutikk spesielt utviklet for B2B salg. Enten du selger engros eller direkte til sluttkunde lar B2B eCommerce modulen differensiere både produktutvalg, priser og rabatter ned på kundegruppe- og kundenivå. Selger du i flere valutaer? Ingen fare, du kan både selge og kjøpe inn i alle verdens valutaer.

Selg på Amazon

Selg til nye geografiske markeder ved å ta i bruk markedsplasser som eBay og Amazon. Eller vær klar for Amazon når de kommer til Norge.

Med vårt multikanal ordre- og lagerstyringssystem har du ferdige integrasjoner for både Amazon, Fulfilment by Amazon og eBay.

I samarbeid med Markitekt AS kan vi hjelpe dere å lykkes med deres Amazon satsing.

Logistikkmodul

Sett opp integrasjon mot 3. parts logistikkløsning og få tilgang til en rekke transportører i ett enkelt system; Posten, Bring, Postnord, HeltHjem, UPS, DHL, FedEx og mer enn 40 andre.

Spar tid med bulk print av fraktetiketter og administrasjon av alle fraktleverandører for alle salgskanaler i ett enkelt system.

Spar tid, yt bedre kundeservice og selg mer med integrert returportal på nett.

CRM

Bruk tiden der den har størst sannsynlighet for å gi »klingende mynt i kassen». Integrer med CRM spesialtilpasset grossister, distributører og produsenter eller HubSpot.

API Aksess

Behov for å integrere med andre forretningssystemer dere bruker? Med API aksess kan vi sette opp de integrasjonene dere måtte ønske slik at dere kan få enda større nytte av systemet. Ta kontakt meed oss for mer informasjon.

Lavt prispunkt

Løsningen er modulbasert og skalerbar. Dere kan få akkurat det dere har behov for nå og opp- eller nedskalere når behovene endrer seg.

Hva dere betaler avhenger hva dere trenger. Men, dere betaler aldri for noe dere ikke trenger. Vår løsning ligger fra 1/5 til 1/20 del av sammenliknbare løsninger i det norske markedet. En Enterprise løsning til SMB pris.

For ca kr 1900,-/ mnd får du fullverdig lagerstyring for 2 brukere med B2B Shop med 100 ordrer/mnd og integrasjon med Tripletex regnskap. En perfekt løsning for mindre grossister og distributører.

For ca kr 3000,-/ mnd får du i tillegg 5 brukere, 1000 ordrer/mnd og integrasjon med opptil 2 eksterne salgskanaler, feks nettbutikk og kassasystem.

Men, spørsmålet er egentlig ikke hvor det koster, men hvor mye dere kan spare og hvor mye mer dere kan tjene.

Hver funksjon, eller kostnad ved systemet, vurderes opp imot hvilken gevinst den gir dere. Sparer dere tid, penger eller setter den dere i stand til å selge mer, og hva er verdien av dette?

Vårt utgangspunkt er at en kostnad ved systemet skal representere en positiv effekt på deres bunnlinje i form av at kostnadsbesparelsen eller inntekten som skapes er større en kostnaden for hver enkelt funksjon.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale så finner vi sammen hvilke fordeler kan oppnå.

Last ned gratis eBok.

‘Skap og utnytt muligheter med multikanal handelsstrategi’

9 Grep som styrker konkurransekraften din PDF

Multikanal handel er i ferd med å bli regelen snarere enn unntaket. Men hva er multikanal handel? Hvilke muligheter kan det skape? Hvilke utfordringer kan du møte, og hvordan løse disse? Svaret på alle disse spørsmålene får du i denne eBoken. Last den ned gratis nå!

Pin It on Pinterest

Share This