NETTBUTIKK FOR VEKSTBEDRIFTER I ALLE FASER

Solide løsninger som dekker dine behov, i dag og i morgen.

NETTBUTIKK BASERT PÅ

FEIL NETTBUTIKKLØSNING I DAG KAN KOSTE DEG DYRT I MORGEN

Å velge riktig nettbutikk kan være vanskelig.

Vi hjelper deg å finne løsningen som best dekker dine behov.

DET HANDLER OM HVA DU TRENGER

Velg nettbutikkløsningen som er riktig for din bedrift.

Våre råd er basert på dine behov, ikke hva vi kan levere.

DU TRENGER EN NETTBUTIKK SOM MATCHER DINE BEHOV OG BUDSJETT

Med over 150 utviklere, UX/UI designere og prosjektledere er vi rustet for ethvert prosjekt.

nettbutikkløsniger for alle faser og behov

De 4 mest bruke nettbutikkløsningene i verden.

Sjansen for at en av disse av disse matcher dine behov er ganske stor.

Shopify nettbutikk

Perfekt for start-ups og mindre nettbutikker.

WooCommerce nettbutikk

Full frihet og kontroll til en overkommelig pris

Å velge riktig nettbutikkløsning kan virke komplisert.

Med oss på laget blir det litt enklere.

Ta det første steget i dag.

1.

Book gratis veiledning

Be om en gratis veiledningssamtale med en av våre eksperter. Den koster deg ikke mer enn den timen samtalen tar.

2.

Få gratis veiledning

Lar oss bli kjent med dine behov. Vi ser på ulike alternativer og fordeler og ulemper med disse.

3.

Velg riktig løsning

Med innsikt i både muligheter og begrensninger er du i stand til å velge den løsningen som best dekker dine behov.ngs.

FAQ

Hva er leveringstiden på nettbutikk?

Det kommer an på hvilken type nettbutikkløsning du skal ha og hvilke krav du har til funksjoner. En Shopify nettbutikk kan i prinsippet settes opp på noen dager hvis standard funksjonalitet og design i løsningen dekker dine behov. Skal du ha nettbutikk fra WooCommerce eller Magento er det normalt et utviklingsløp som strekker seg over 1-3 måneder, i noen tilfeller lenger. Igjen avhengig av hvilken funksjonalitet du har behov for, om denne finnes tilgjengelig eller om det skal utvikles. Vi setter alltid opp et definert prosjekt hvor leveranseløpet også er definert i tid.

Vi er ditt støtteapparat med spesialkompetanse som hjelper deg der det trengs. Alt for at du skal nå målene du har satt.

Se på oss som agenten som kan levere spillerne du trenger. Enten det forsvaret, midtbanen eller angrepet som må forsterkes. Kanskje trenger du bare en skikkelig god spiss, eller kanskje trengs det forsterkninger over hele linja.

Vi kan også være legen som sørger for at spillerne holder seg friske og raske. Eller trenerteamet som sørger for kontinuerlig utvikling og at alle spillerne, eller systemene om du vil, alltid presterer sitt ytterste.

Hva med support på nettbutikk?

Vi har standardsupport fra kl 9-17 på alle nettbutikker vi leverer. Du kan selv velge om du vil kjøpe dette time for time eller inngå en supportavtale. Vi tilbyr også sikkerhets- og driftsavtaler for WooCommerce og Magento nettbutikker som dekker drift og jevnlige oppdatering av systemene.

Med Shopify nettbutikk har du også tilgang til direkte support hos Shopify 24/7.

Hva koster en nettbutikkløsning?

Med den enkleste Shopify nettbutikken kan du komme unna med kr 4000,- for oppsett av butikken (eller gjøre den jobben selv) og kr 300,- i måneden + en % av omsetningen i nettbutikken. Shopify Plus nettbutikker har en oppstartskostnad basert på hvor mye bistand du trenger til oppsett, design, utvikling osv, normalt fra ca kr 10 000,- og en månedskostnad på kr 20 000,- + en % av omsetningen.

Pris på WooCommerce og Magento nettbutikker kommer helt an på hva du skal ha. Her betaler du for utvikling av akkurat det du skal ha, ikke noe mer. Vi leverer standardpakker av WooCommerce nettbutikker fra kr 40 000,- mens en spesialdesignet WooCommerce nettbutikk nok typisk starter på rundt kr 100 000,-. I begge tilfeller ligger driftskostnader fra ca kr 1 500,- pr mnd. Magento har et noe høyere prispunkt og ligger i de fleste tilfeller fra kr 300 000,- og oppover i utviklingskostnad. Magento har også høyere driftskostnader enn WooCommerce blant annet fordi den krever mer kapasitet av hostingmiljøet.

Hvor mange ansatte er dere?

Vårt team i Norge består av 6 personer med kompetanse innen nett- og varehandel, utvikling, markedsføring og innholdsproduksjon.

Web utvikling skjer hovedaklig hos våres utviklingsselskap i Polen. Der er det ca 150 ansatte med utviklere, tekniske prosjektledere, UX/UI designere og KAM funksjoner inkludert. Det er en god fordeling av junior (20%), mid-level (50%) og senior (30%) utviklere som er fordelt på egne team for hhv Shopify, WooCommerce og Magento. Total teller utviklerstaben nesten 100 utviklere hvorav 50 av disse er fordelt på de 3 nettbutikkteamene.

slik velger du riktig nettbutikkløsning

Last ned vår gratis eBok!

Gratis eBok slik velger du riktig nettbutikkløsning

Med et stort utvalg av nettbutikkløsninger kan det være vanskelig å vite hvilken som best dekker dine behov. I denne eBoken ser vi på:

  • Hva du bør tenke gjennom før du starter prosessen
  • Forskjellen mellom og fordeler/ulemper med proprietære og open source løsninger
  • Hvilke andre løsninger som må være en del av vurderingen
  • Hvordan innhente og vurdere tilbud

Pin It on Pinterest

Share This