HJEMMESIDER SOM SELGER

En effektiv hjemmeside gjør jobben for deg.

Så du kan bruke tiden på kundene den trekker inn.

Treff rett publikum

Få de rette leadene

Gjør mindre, selg mer

Hvor mye koster hjemmesiden din deg egentlig?

Hvis hjemmesiden ikke selger koster den deg mye mer enn det du ser i kostnadsposten i regnskapet.

Den utgiften er småpenger i forhold til inntektene du taper hvis den ikke er satt opp for å selge.

Både bunnlinjen og livet blir bedre med en hjemmeside som selger.

Økt ROI på din annonsering

Annonser leverer trafikk til hjemmesiden din. En hjemmeside som selger gjør flere besøkende om til handlende kunder. Slik får du mer igjen for hver annonsekrone du bruker.

Generer enda flere lead

En hjemmeside som selger tar også vare på kundene som er interessert, men ikke klare til å kjøpe enda. Den forer deg med leads du kan holde varme til de er klare.

God investering = god følelse

Lite slår følelsen av å ha tatt en god beslutning. Som når du har brukt penger som tjener deg penger. Kjenn på den. Det er den følelsen en hjemmeside som selger gir.

hjemmesider skal være enkelt.

Å FÅ EN HJEMMESIDE SOM SELGER ER RASKERE OG ENKLERE ENN DU TROR.

1. Kick off telefonsamtale

Dette lar oss bli kjent med visjonen og målene dine. Et grunnlag for en effektiv og verdifull workshop.

2. Workshop

Sammen setter vi premissene for gjennomføring av prosjektet i tråd med din visjon. Det hele tar 60-90 minutter.

3. Lansering

En ferdig hjemmeside, fylt med innhold som selger klar for lansering. På veien har du fått opplæring og kan nå gjøre endringer selv.

det du ha er alltid inkludert

Grunnleggende integrasjoner

Vi overfører alle verktøyene dine fra det gamle nettstedet ditt. Slik sikrer vi at salget ditt ikke hopper over en takt. Fra viktige markedsføringsverktøy som Google Analytics og Facebook Piksel til dine foretrukne apper for frakt og betaling. Vi gjør det sømløst å drive virksomheten på det nye nettstedet ditt.

Krystallklart budskap

Bedriften din vil slite hvis du ikke effektivt kan fortelle kundene dine hvordan du gjør livet deres bedre. Vi løser det problemet ved å lage et budskap som gjør det enkelt for deg å kommunisere hvem du er, hva du gjør og hvorfor det betyr noe.

Mobilvennlig og responsivt design

Mobile nettlesere passerte desktop-søk i 2015. Det er ingen tegn til endring på dette med det første. Derfor er det mer kritisk enn noen gang at hjemmesiden din ser like bra ut på de nyeste og beste smarttelefonene som på tradisjonelle dataskjermer. Vi sikrer at nettstedet ditt tilpasses for å vises perfekt på hvilken som helst skjerm og skaper en sømløs brukeropplevelse på alle enheter.

Overbevisende tekst

Tenk på redesignet av nettstedet ditt som et helt nytt hus. Den trenger møbler for å gjøre det til et hjem. Tilsvarende trenger de nye websidene dine tekster for å fungere godt. Så med hver side vi utvikler, kan du forvente deg litt friskt digitalt blekk – skrevet for å selge.

Nettleser og enhetstest

Fra Google Chrome og Safari til Firefox og Internet Explorer. Vi tester den nye hjemmesiden din så den er klar for enhver større nettleser. Ikke bekymre deg for ulike operativsystemer som Mac eller Microsoft. Den er klar for begge deler. Og for alle nettbrett og mobiler enten det er iPhone eller Android. Hjemmesiden din fungere like vakkert for dem alle.

Back-Up og sikkerhet

Vi sikrer nettsiden din så godt som det er mulig. Alle hjemmesider leveres med SSL-sertifikat og verktøy som stopper virus og hackerangrep. Skulle uhellet være ut har vi tatt døgnlig back-up slik at vi raskt kan tilbakestille siden til samme versjon som for mindre enn et døgn siden. 

Opplæring

Du skal selvfølgelig kunne administrere din egen hjemmeside. Etter lansering vil vårt team lære deg hvordan du gjør endringer og administrerer alle backendoperasjoner. Det er tross alt din hjemmeside så det skulle bare mangle at du har full kontroll over den.

Viderekoblinger

Du trenger aldri å frykte at noen vil lande på den gamle hjemmesiden din. Vi overfører alle linkene dine til den nye hjemmesiden. Slik vil alle kunder automatisk bli omdirigert hvis de skulle klikke på en link fra den gamle hjemmesiden din.

Dedikert kontaktpunkt

Har spørsmål om prosjektet har du bare en person å forholde deg til; din dedikerte prosjektleder. Slik kommer du i kontakt med hele teamet av eksperter som jobber med hjemmesiden din. Enten det er utvikler, tekstforfatter eller UI- og UX designer. Når én kapteinen styrer skuta vil den komme trygt i havn.

Du får også tilgang til vårt prosjektstyringsverktøy hvor du kan følge med på prosjektets løpende utvikling.

Hosting

Vi setter opp og hoster din web server. Skalerer den automatisk og løpende etter dine behov og hjemmesidens trafikk. Så har du enda en ting mindre å tenke på. Vår samarbeidspartner på hosting er av bransjens aller beste. Både hva sikkerhet og oppetid angår.

tilleggstjenester

Ekstra tekst

Når vi har laget nye maler for hjemmesiden din lærer vi deg hvordan du lager nye sider på egenhånd. Men de vil fremdeles trenge overbevisende tekst. La oss håndtere skrivingen så kan du fokusere på å utvikle bedriften din.

Salgstrakt

En god salgstrakt kan gjøre underverker for omsetningen din. Vi kan hjelpe deg å sette opp en som fungerer. Når den er satt opp, trimmet og optimalisert kan den kjøre til den ikke virker lenger. Det kan ta årevis. Len deg tilbake og se ordrene renne inn.

Merkevareidentitet

Hvis du skal bygge opp bedriftens identitet bør utseendet og følelsen av hele merkevaren være enhetlig. Både logo, merkevarefarger, fonter og innhold som gjenspeiler det driver med. Som kan gi teamet ditt ny retning og engasjere kundene dine med en forfriskende opplevelse av ditt brand. Din bedrifts identitet.

Videoproduksjon

Video kan være en fantastisk måte å formidle ditt budskap på. Vår team kan bistå med alt fra konsept og manusforfatting til innspilling og redigering. Du får et ferdig produkt du kan bruke på sosiale medier, hjemmesiden din eller i e-postkampanjer.

Markedsføring

Markedsføring og annonsering har blitt komplisert: Vi kan hjelpe med alt fra utvikling av markedsstrategi og valg av markedsmiks og segmentering til gjennomføring av kampanjer, A/B testing og konverteringsoptimalisering. Alt slik at du ditt nye, klare budskap ut til så mange som mulig av de rette menneskene. De som har størst sannsynlighet til å kjøpe av deg.

Unikt innhold

Du kan komme et stykke med «stock photos». Men, den totale kundeopplevelsen byr du først på når har en gjennomført markedskommunikasjon. Vårt team kan ta de personlige bildene og designe de unike ikonene som gjør opplevelsen av din bedrift komplett på alle flater.

Vekstdrevet design

Hvis du ønsker å gjennomføre hyppige endringer og oppdateringer på hjemmesiden din basert på data feedback og -analyse, er det vekstdrevet design du trenger. Dette er en kontinuerlig koverteringsoptimalisering basert på data av hvordan besøkende interagerer med hjemmesiden din. I samarbeid med deg definerer vi dine behov og finner riktig grad av engasjement som trengs for å sette deg opp for en skalerbar suksess.

Utvidet support

Med en utvidet supportavtale sørger vi for at hjemmesiden din alltid er oppdatert til siste versjon. Du får prioritet på vår support, 2 timer inkludert support per måned og en redusert pris på eventuell support utover dette. Du har alltid gratis support på bruk av back-end systemet. Denne supportavtalen gir deg ekstra trygghet og forustigbarhet på toppen av det.

Gratis PDF

6 enkle grep som vil øke salget på hjemmesiden din

Pin It on Pinterest

Share This