Hvilke sosiale medier er de riktige for din bedrift?

Hvilke sosiale medier er de riktige for din bedrift?

Tilstedeværelse og markedsføring på sosiale medier er en viktig suksessfaktor for mange bedrifter i dag. En viktig del av din digitale markedsstrategi er derfor å avgjøre hvilke sosiale medier som er riktige kanaler for din bedrift. Så slipper du å bruke tid og penger på plattformer hvor du ikke har mulighet til å lykkes uansett.

Hvilken nettbutikkløsning skal jeg velge?

Hvilken nettbutikkløsning skal jeg velge?

Enten du har en nettbutikk du må oppgradere, eller du skal starte en helt ny nettbutikk så må du på et tidspunkt velge hvilken netthandelsløsning du skal bruke. Det finnes en rekke løsninger og enda flere tilbydere. Bare det å velge en løsning eller leverandør kan bli både tidkrevende og kostbart. Her skal du få noen tips på veien som jeg håper kan hjelpe deg når du skal finne din nye netthandelsløsning.

Den «nye» kundereisen

Den «nye» kundereisen

Internett har fundamentalt endret hvordan vi handler produkter og tjenester. Det kan ikke lenger kalles en salgsprosess, for det er i realiteten kjøpsprosess. Hvor bevisst er du på dette når du fatter strategiske beslutninger for din bedrift?

Det er lurere å jobbe smart

Det er lurere å jobbe smart

Det er jo åpenbart, men er det mye lurere å jobbe smart. Små og litt større oppgaver som tar litt tid hver for seg og i sum blir til masse bortkastet tid. Og penger. Tid og penger som burde blitt investert i vekst og verdiskapning. En masse operasjoner og oppgaver som enkelt kunne blitt digitalisert og automatisert. Hvordan er det med deg?

Kommunikasjon i krisetider

Kommunikasjon i krisetider

Etter 5 uker med coronakrise er det mange som sliter, både privat og profesjonelt. Det er vanskelige tider, men vi står dem sammen. Jeg har fått mange tilbakemeldinger om at folk synes det er vanskelig med kommunikasjon i krisetider. De er usikre på hva som er...

Pin It on Pinterest